X

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers per elaborar estadístiques d'ús, amb la finalitat d'analitzar el funcionament de la pàgina web i les seves preferències de navegació per oferir-li contingut personalitzat. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació + info

Agape

Fundada l'any 1973 per la família Benedini a Verona, Agape va néixer amb la vocació de crear noves formes d'interpretar el bany. El repte era que el bany deixés de ser un espai funcional i passés a ser el centre emocional de la casa, convertint-se en un espai dinàmic i rejuvenit, dedicat al benestar personal.

Durant més de 40 anys la firma Agape ha contribuït a liderar aquest canvi i evolució del concepte del bany, aconseguint que productes emblemàtics com Spoon i Ottocento s'hagin convertit en emblemes de la decoració contemporània. Avui en dia, grans dissenyadors estan darrera de peces clàssiques de la firma com la banyera Vieques de Patricia Urquiola i els lavabos Bjhon, concebuts l'any 1970 per Angelo Mangiarotti.

 
1·2