X

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers per elaborar estadístiques d'ús, amb la finalitat d'analitzar el funcionament de la pàgina web i les seves preferències de navegació per oferir-li contingut personalitzat. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació + info

Exposició "La Herencia de Coderch"

 
De Dijous 27 Novembre 10:00h a Dissabte 28 Febrer 12:25h

Exposició "La Herencia de Coderch". Un homenatge a José Antonio Coderch de Sentmenat en el 101 aniversari del seu naixement.

27 de novembre del 2014 fins al 28 de febrer del 2015

Horari.

De dilluns a divendres, de 10 a 20 h.

Dissabtes, de 10 a 14 h.

MINIM presenta l'exposició "La Herencia de Coderch", que serà inaugurada el dimecres 26 de novembre de 2014. L'exposició desvetllarà l'últim projecte en què va treballar José Antonio Coderch i de Sentmenat, i que considerava el seu llegat com a arquitecte.


L'exposició és part d'un homenatge que inclou també la presentació de la pel·lícula "Recordando a Coderch", dirigida per Poldo Pomés, un retrat coral en la veu de quins el van conèixer. A més, es recrearà un interior del arquitecte, amb un acostament a Coderch com a ésser humà a través de la seva música, fotografia i aficions.

Coderch-LOGO.jpg