Més de 15 anys apostant pel disseny contemporani

MINIM Barcelona mobiliario cocinas baño iluminación


MINIM és un espai únic a Barcelona dedicat al disseny contemporani, on s’exposen i venen una gran selecció de primeríssimes marques de mobiliari, cuines, banys, il·luminació, paviments i revestiments que destaquen per la seva qualitat formal i estètica.

La nostra primera botiga-showroom va ser inaugurada el 2002 amb l’objectiu d’oferir a la ciutat de Barcelona la millor selecció de mobiliari contemporani. Després de més de 10 anys a l’Avinguda Diagonal de Barcelona, al desembre de 2013 ens vam traslladar a Via Augusta, 185.

Des d’aquesta nova ubicació donem continuitat a la nostra tasca de seleccionar el millor disseny contemporani en mobles per a la llar, mobles d’oficina, mobles d’exterior, cuines, banys, il·luminació, paviments i revestiments, apostant per marques nacionals i internacionals que són un referent a nivell mundial.

 

Experiència i professionalitat al teu servei

A MINIM comptem amb un expert equip de professionals especialitzat en realitzar projectes integrals de moblament, cuines i banys per a particulars, professionals i contract. Un equip amb una llarga trajectòria dins el sector que, des del primer moment, t’oferirà un servei de qualitat i un assessorament personalitzat, per ajudar-te a fer realitat un projecte a mida.

Ginés Górriz
Ginés Górriz
CEO
Mercè Colomer (Showroom Manager)
Mercè Colomer
Showroom manager
Sílvia Viader (Interiorista)
Sílvia Viader
Interiorista
Cristina Rosés (Interiorista)
Cristina Rosés
Interiorista
Anna Vallmitjana (Interiorista)
Anna Vallmitjana
Interiorista
Purificación Benítez (Interiorista)
Purificación Benítez
Interiorista
Nadin Anani (Interiorista)
Nadin Anani
Interiorista
Lara Interiorista MINIM Barcelona
Lara Casanovas
Interiorista
Naima Martos interiorista MINIM Barcelona
Naima Martos
Interiorista
Simone Novembed Contract Manager MINIM
Simone Novembre
Contract manager
Sandra Ortiz (Contabilidad)
Sandra Ortiz
Responsable de Comptabilitat
Gian Marco equipo MINIM Barcelona
Gian Marco Gambula
Administració i Comptabilitat
Txell Satorras (Comunicación)
Txell Satorras
Communication manager
MINIM Barcelona mobiliario cocinas baño iluminación
Un local amb història

MINIM està situat a la planta baixa de l'edifici Monitor, obra de l'arquitecte José Antonio Coderch de Sentmenat. L’any 1970, els germans Ángel i Salvador Plasencia van establir en aquest local el showroom Idea Mueble, una botiga de referència a Barcelona, pionera en la difusió de mobiliari de disseny contemporani que inicialment va estar ubicada al carrer Balmes. A partir de l’any 1995, el local va ser la seu de la botiga Arkitektura, dirigida per la Marta Ventós. Avui, aquest meravellós espai acull MINIM, una botiga-showroom que dóna continuïtat a la tradició d’aquest local fonamental en la història del disseny a Barcelona i que regularment organitza esdeveniments vinculats a l’art, la cultura, el disseny i l’arquitectura.

El 2013 el local de Via Augusta es va remodelar buscant crear uns espais expositius diàfans i lluminosos, on l’autèntic protagonisme recaigués en les peces de mobiliari que s’hi exposen. Concebuda com una gran caixa neutra de 1.000 m2, dividida en dues plantes, la botiga-showroom MINIM permet exposar el mobiliari emfatitzant el protagonisme de cada peça i adaptar puntualment l’espai per acollir esdeveniments.

Les nostres marques, grans referents en disseny i qualitat

Les marques que distribuïm a MINIM són firmes de referència a nivell mundial, que han estat seleccionades per la seva elevadíssima qualitat formal i estètica. En mobiliari, comptem amb destacades firmes com Cassina, productora de peces icòniques dissenyades por clàssics del segle XX; Living Divani, un referent en el disseny de sofàs; B&B Italia, firma italiana de mobiliari que destaca per la gran excel·lència en els acabats; Cappellini, amb peces singulars i estèticament depurades; Molteni, reconeguda pels seus sistemas modulars i armaris de gran qualitat; Paola Lenti, Vitra i Poltrona Frau, marques emblemàtiques en la creació del mobiliari d’exterior, així com altres grans firmes com e15, Onecollection & House of Finn Juhl, ClassiCon, De la Espada o USM.

En cuines, treballem amb marques que són un referent dins el sector com bulthaup, firma premium de cuines alemanes, Dada, destacada firma de cuines italianes de disseny contemporani, i La Cornue, prestigiosa marca francesa de cuines clàssiques de luxe. Així mateix, recomanem electrodomèstics d’alta gamma com Gaggenau, Sub-Zero, Wolf i Bora.

En banys apostem per firmes que destaquen pel seu disseny, qualitat i innovació, com Agape i Antonio Lupi. En paviments i revestiments treballem amb firmes italianes com Cedit i Mutina. I en il·luminació comptem amb una curada selecció de firmes de prestigi internacional com Michael Anastassiades, Davide Groppi, Flos, Marset, Nemo, Oluce, VibiaSanta & Cole o Viabizzuno, que ens permeten oferir als nostres clients solucions tècniques i estèticament atractives.

Agape

Antonio Lupi

bulthaup

B&B Italia

Cassina

Cedit

ClassiCon

Dada

Davide Groppi

De La Espada

e15

Gaggenau

Ivano Readelli

La Cornue

Living Divani

Michael Anastassiades

Minotti

Molteni

Onecollection

Paola Lenti

Sub-zero