Menu.  Barcelona i Madrid

Menú mobiliario en MINIM

Menu és una marca danesa de mobilari de disseny contemporani amb un propòsit molt clar: crear dissenys que connectin amb les persones d'una manera creativa, còmoda i funcional.

Des de 1978, la firma de mobiliari s'ha envoltat dels millors dissenyadors i artesans de tot el món, buscant crear mobles, il·luminació i complements per a la llar, amb un disseny minimalista, net i natural. Peces amb un marcat estil escandinau i realitzades amb materials d'alta qualitat, capaços de transmetre una sensació de calma.

Per a Menu, el disseny és més important quan un producte és útil, atemporal i fet de materials honestos. Per això, persegueixen fermament el repte de crear solucions intel·ligents per a la vida moderna i estan orgullosos de fer objectes bells per a ús diari. Les seves col·leccions posen de manifest alguns dels talentosos dissenyadors amb els quals treballen. Junts, han trobat noves funcions, nous materials i nous mètodes de producció amb què honren la simplicitat escandinava i l'estètica atemporal.