MINIM Madrid

Nou showroom de mobiliari i il·luminació de disseny  contemporani a Madrid

MINIM Madrid

MINIM Madrid és un nou espai dedicat al disseny contemporani que acaba d'obrir les portes al centre de Madrid.

El nou showroom, situat a Paseo de la Castellana 92 de Madrid, és un espai únic de 500m2 on particulars i professionals descobriran una gran selecció de mobles per a la llar, mobles d'oficines, mobles d'exterior, il·luminació decorativa i il·luminació tècnica de primeríssimes marques que destaquen per la seva qualitat formal i estètica.

Al nou showroom MINIM Madrid s'exposen i venen marques de mobiliari que són un referent a nivell mundial com B&B Italia, Finn Juhl, Fritz Hansen, Living Divani, Maxalto, Porro o Walter Knoll, i firmes d'il·luminació de gran prestigi internacional comoDavide Groppi, Moooi, Oluce, Santa & Cole o Viabizzuno.

La nova botiga-showroom de Madrid, liderada per la Quinita Cotorruelo, compta amb un equip d'interioristes que ofereixen un servei personalitzat als professionals del sector, enfocat a assessorar-los i acompanyar-los en la realització dels seus projetes de moblament i il·luminació.

Fotos: Matios

Experts en crear espais contemporanis

Quan parlem de crear espais de disseny contemporani, el nostre equip de MINIM Madrid es converteix en el millor aliat de particulars, arquitectes, interioristes, inversors i promotors.

Especializat en realitzar projectes integrals de moblament i il·luminació, l'equip de Madrid suma una llarga trajectòria en el sector i un ampli coneixement que posa al servei dels clients per ajudar-los a fer realiat els seus projectes.

Miembros del equipo

Ginés Górriz
Ginés Górriz
CEO
Quinita Cotorruelo Manager MINIM Madrid
Quinita Cotorruelo
Manager
Ramona Cortini Interiorista MINIM Madrid
Ramona Cortini
Showroom manager
José Mª Milá Strategic Development MINIM
José María Milá
Strategic Development
Maite Loyola interiorista MINIM Madrid
Maite Loyola
Interiorista
Marta Muñoz MINIM Madrid
Marta Muñoz
Interiorista
Julieta García Interiorista MINIM Madrid
Julieta García
Interiorista
Elena Ballabriga Directora Financiera MINIM
Elena Ballabriga
Directora Financera
Txell Satorras (Comunicación)
Txell Satorras
Directora de Comunicació
Cristina Canedo Comunicación MINIM
Cristina Canedo
Comunicació & Branding
Mobiliari en il·luminació de les marques del sector

Les marques que distribuïm  a MINIM Madrid son signatures de referencia a nivell mundial, que ha estat seleccionades per la seva elevada qualitat formal y estètica.

En mobiliari, disposem amb destacades signatures con B&B Itàlia, marca Italiana de mobiliari que despunta per la gran excel·lència en el acabats Cappellini, amb peces singulars y estèticament depurades; Porro, que combina tradició y tecnologia  de manera magistral, Paola Lenti o Vitra, marques emblemàtica  en la creació de mobiliari de exterior, així com altres signatures com E15, Onecollection & House of Finn Juhl, ClassiCon, De la Espada o USM.

En il·luminació disposem d’una selecció de firmes de prestigi internacional com, Michael Anastassiades, Davide Groppi, Flos, Marset, Nemo, Oluce, Vibia, Santa & Cole o Viabizzuno, que ens permeten oferir als nostres clients solucions tècniques i estètiques atractives.

B&B Italia

Living Divani

House of Finn Juhl

Porro

Moooi

Flos

e15

Fritz Hansen

ClassiCon

Paola Lenti

Maxalto

Walter Knoll

Dates clau

2002:

MINIM inaugura la seva primera botiga-showroom a la Avinguda Diagonal Diagonal de Barcelona amb l’objectiu de oferir a la ciutat la millor selecció de mobiliari i il·luminació de disseny contemporani.

2013:

El Desembre de 2013 MINIM Barcelona es trasllada a Via Augusta 185. Han passat més de 10 anys des de la seva fundació, durant els quals MINIM ha aconseguit posicionar-se com un referent  en el sector y guanyar la confiança dels millors arquitectes i interioristes de la ciutat.

2019:

El Juny de 2019 MINIM segueix apostant fort per el disseny contemporani i obre un nou showroom a Madrid: MINIM Madrid, en el cèntric Pase de la Castellana, número 92.