MINIM Madrid

El millor en mobiliari i il·luminació de disseny contemporani al centre de Madrid

MINIM Madrid

MINIM Madrid és un nou espai dedicat al disseny contemporani que acaba d'obrir les portes al centre de Madrid.

El nou showroom, situat a Paseo de la Castellana 92 de Madrid, és un espai únic de 500m2 on particulars i professionals descobriran una gran selecció de mobles per a la llar, mobles d'oficines, mobles d'exterior, il·luminació decorativa i il·luminació tècnica de primeríssimes marques que destaquen per la seva qualitat formal i estètica.

Al nou showroom MINIM Madrid s'exposen i venen marques de mobiliari que són un referent a nivell mundial com B&B Italia, Finn Juhl, Fritz Hansen, Living Divani, Maxalto, Porro o Walter Knoll, i firmes d'il·luminació de gran prestigi internacional comoDavide Groppi, Moooi, Oluce, Santa & Cole o Viabizzuno.

La nova botiga-showroom de Madrid, liderada per la Quinita Cotorruelo, compta amb un equip d'interioristes que ofereixen un servei personalitzat als professionals del sector, enfocat a assessorar-los i acompanyar-los en la realització dels seus projetes de moblament i il·luminació.

Fotos: Matios

Experts en crear espais contemporanis

Quan parlem de crear espais de disseny contemporani, el nostre equip de MINIM Madrid es converteix en el millor aliat de particulars, arquitectes, interioristes, inversors i promotors.

Especializat en realitzar projectes integrals de moblament i il·luminació, l'equip de Madrid suma una llarga trajectòria en el sector i un ampli coneixement que posa al servei dels clients per ajudar-los a fer realiat els seus projectes.

Miembros del equipo

Ginés Górriz
Ginés Górriz
CEO
Quinita Cotorruelo Manager MINIM Madrid
Quinita Cotorruelo
Partner
Ana Perez MINIM Madrid
Ana Pérez
Showroom Manager
Isabel Pascualena MINIM Madrid
Isabel Pascualena
Interiorista
Rebeca Castellanos MINIM Madrid
Rebeca Castellanos
Interiorista
Equipo MINIM 2023-04-27. Fotografo David Spence
Desiree Cardozo
Interiorista
Marcelo Flores Director de Finanzas grupo MINIM
Marcelo Flores
Director de Finances
Joan Vives Director Operacions MINIM
Joan Vives
Director d'Operacions
José Mª Milá Strategic Development MINIM
José María Milá
Strategic Development
Cristina Gómez MINIM
Cristina Gómez
Comptabilitat i Administració
Julen Beitia minim madrid
Julen Beitia
Gestió i Logística
Paloma del Cubo Comunicació
Paloma del Cubo
Comunicació
Mobiliari en il·luminació de les marques del sector

Les marques que distribuïm a MINIM Madrid son firmes de referencia a nivell mundial, que han estat seleccionades per la seva elevada qualitat formal y estètica.

En mobiliari, comptem amb grans companyies com B&B Italia, empresa italiana de mobiliari que destaca per la gran excel·lència en els acabats; Cappellini, amb peces singulars y estèticament depurades; Porro, que combina tradició y tecnologia de manera magistral, Paola Lenti o Vitra, marques emblemàtiques en la creació de mobiliari, així com altres firmes com E15, House of Finn Juhl, ClassiCon, De la Espada, Molteni, Living DivaniUSM.

En il·luminació disposem d’una selecció de firmes de prestigi internacional com Michael Anastassiades, Davide Groppi, Flos, Marset, Nemo, Oluce, Vibia, Santa & Cole o Viabizzuno, que ens permeten oferir als nostres clients solucions tècniques i estètiques atractives.

B&B Italia

bulthaup

ClassiCon

e15

Flos

Fritz Hansen

House of Finn Juhl

Living Divani

Maxalto

Molteni

Paola Lenti

Porro

USM

Vitra

Walter Knoll

Dates clau

2002:

MINIM inaugura la seva primera botiga-showroom a la Avinguda Diagonal Diagonal de Barcelona amb l’objectiu de oferir a la ciutat la millor selecció de mobiliari i il·luminació de disseny contemporani.

2013:

El Desembre de 2013 MINIM Barcelona es trasllada a Via Augusta 185. Han passat més de 10 anys des de la seva fundació, durant els quals MINIM ha aconseguit posicionar-se com un referent  en el sector y guanyar la confiança dels millors arquitectes i interioristes de la ciutat.

2019:

El Juny de 2019 MINIM segueix apostant fort per el disseny contemporani i obre un nou showroom a Madrid: MINIM Madrid, en el cèntric Pase de la Castellana, número 92.