Paola Lenti.  Barcelona i Madrid

MINIM distribuidor mobiliario Paola Lenti

Paola Lenti és una marca italiana de referència del disseny i producció de mobiliari contemporani d'exterior i interior i també de catifes. Fundada el 1994 per Paola Lenti, els mobles i catifes de la firma tenen una identitat molt clara: l'original interpretació del color i de la forma, la redefinició dels dissenys en relació amb l'espai, la creació de solucions harmonioses i un estil atemporal inconfusible.

Paola Lenti és una firma a l'avantguarda del disseny italià, que es distingeix per l'experimentació i la recerca de nous materials en el camp del tèxtil. Materials naturals i tecnològics es transformen en teixits exquisits, resistents i duradors, que donen forma a una àmplia col·lecció de mobles d'interior i exterior amb el clar ADN Paola Lenti. Feltres, llanes, cotons i fibres en una àmplia i sofisticada gamma de colors es converteixen en sofàs, butaques, gandules, catifes... de gran força visual i de la més alta qualitat. Les peces de Paola Lenti estan plenes de creativitat i representen l'evolució natural de la tècnica, l'estètica del disseny més actual i les idees més innovadores.

MINIM és distribuïdor oficial a Barcelona i Madrid de la firma de mobiliari d'interior i mobiliari d'exterior Paola Lenti.