Política de protecció de dades

MINIM Arquitectura Interior S.L. i MINIM Furniture & Premium Kitchens Madrid S.L. (en endavant MINIM) l'informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

MINIM es reserva el dret a modificar la present política, informant-lo prèviament dels canvis que es produeixen a través d'aquest avís.

Vostè, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o d'una altra pàgina web propietat de MINIM o mitjançant un missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a MINIM per tractar i incorporar en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.

La recollida i tractament de les dades personals que vostè facilita té com a finalitat posar-se en contacte amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar-los sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa, a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic, així com informar-lo d'esdeveniments, novetats i promocions que puguin ser del seu interès.

Les dades facilitades per vostè en els camps marcats amb * són obligatoris per poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.

MINIM ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè facilita, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

MINIM manifesta el seu compromís de confidencialitat pel que fa al tractament de les seves dades personals.

Vostè té dret a accedir a la informació que li pertoca, rectificar-la de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se a la seva tramitació a través de l'adreça electrònica o de comunicació dirigida a: MINIM, a Via Augusta, 185 · 08021 Barcelona.