MINIM Barcelona

20 anys apostant pel disseny contemporani a Barcelona

MINIM Barcelona mobiliario cocinas baño iluminación

MINIM Barcelona és un espai únic dedicat al disseny contemporani, on s’exposen i venen una gran selecció de primeríssimes marques de mobiliari, cuines, banys, il·luminació, paviments i revestiments que destaquen per la seva qualitat formal i estètica.

Des del nostre showroom de 1500 m2 situat a Via Augusta, 185 de Barcelona realitzem una intensa tasca de selecció del millor disseny contemporani en mobles per a la llar, mobles d’oficina, mobles d’exterior, il·luminació decorativa i il·luminació tècnica, apostant per marques nacionals i internacionals que són un referent a nivell mundial.

Comptem amb un equip d'interioristes liderat per la Mercè Colomer, que ofereix un servei d'assessorament personalitzat als professionals del sector en la realització dels seus projectes d'amoblament i il·luminació. El nostre equipo, altament qualificat, aporta als arquitectes i interioristes un profund coneixement de totes les marques de disseny contemporani que distribuïm, comparteix les últimes novetats i tendències en mobiliari i il·luminació, i els acompanya durant el procés creatiu dels seus projectes.

Experiència i professionalitat al teu servei

A MINIM comptem amb un expert equip de professionals especialitzat en realitzar projectes integrals de moblament i il·luminació per a particulars, professionals i contract. Un equip amb una llarga trajectòria dins el sector que, des del primer moment, t’oferirà un servei de qualitat i un assessorament personalitzat, per ajudar-te a fer realitat un projecte a mida.

 

Parlem?
El nostre equip multilingüe et pot atendre en:
· Català
· Castellà
· Anglès
· Francès
· Italià
· Portuguès
· Xinès
· Rus

Ginés Górriz
Ginés Górriz
CEO
Mercè Colomer Partner Grupo MINIM
Mercè Colomer
Partner
Purificación Benítez Showroom Manager MINIM
Purificación Benítez
Showroom Manager
Sílvia Viader (Interiorista)
Sílvia Viader
Interiorista
Anna Roca MINIM Barcelona
Anna Roca
Interiorista
Naima Martos interiorista MINIM Barcelona
Naima Martos
Interiorista
Toni Grabulosa Interiorista MINIM Barcelona
Toni Grabulosa
Interiorista
Manuela Chersicla Interiorista MINIM
Manuela Chersicla
Interiorista
Marc Rovira interiorista MINIM Barcelona
Marc Rovira
Interiorista
Bárbara Lorenzo MINIM Barcelona
Bárbara Lorenzo
Interiorista
Alejandra Grandemontagne MINIM Barcelona
Alejandra Grandemontagne
Interiorista
Marcelo Flores Director de Finanzas grupo MINIM
Marcelo Flores
Director de Finances
Joan Vives Director Operacions MINIM
Joan Vives
Director d'Operacions
José Mª Milá Strategic Development MINIM
José María Milá
Strategic Development
Simone Novembed Contract Manager MINIM
Simone Novembre
Contract manager
Eva Díaz Responsable Servei Client MINIM Barcelona
Eva Díaz
Responsable Servei Client
Evelyn Machado MINIM MAT
Evelyn Machado
Comptabilitat i Administració
Cristina Gómez MINIM
Cristina Gómez
Comptabilitat i Administració
Dariel Camejo Responsable Instal·lacions MINIM
Dariel Camejo
Responsable Instal·lacions
Ariadna Rousaud MINIM Barcelona
Ariadna Rousaud
Directora de Màrqueting & Comunicació
Marina Mora grupo MINIM
Marina Mora
Màrqueting & Comunicació
Les nostres marques, grans referents en disseny i qualitat

Les marques que distribuïm a MINIM Barcelona són firmes de referència a nivell mundial, que han estat seleccionades per la seva elevadíssima qualitat formal i estètica. En mobiliari, comptem amb destacades firmes com Minotti, marca de referència del disseny italià que es sinònim d'equilibri perfecte entre tradició i modernitat, luxe i rigor, estil i confort; Cassina, productora de peces icòniques dissenyades por clàssics del segle XX; Living Divani, un referent en el disseny de sofàs; B&B Italia, firma italiana de mobiliari que destaca per la gran excel·lència en els acabats; Cappellini, amb peces singulars i estèticament depurades; Molteni, reconeguda pels seus sistemas modulars i armaris de gran qualitat; Paola Lenti i Vitra marques emblemàtiques en la creació del mobiliari d’exterior, així com altres grans firmes com e15, Onecollection & House of Finn Juhl, ClassiCon, De la Espada o USM.

En cuines, treballem amb marques que són un referent dins el sector com bulthaup, firma premium de cuines alemanes, i La Cornue, prestigiosa marca francesa de cuines clàssiques de luxe. Així mateix, recomanem electrodomèstics d’alta gamma com Gaggenau, Sub-Zero, Wolf i Bora.

En banys apostem per firmes que destaquen pel seu disseny, qualitat i innovació, com Agape i Antonio Lupi. I en il·luminació comptem amb una curada selecció de firmes de prestigi internacional com Michael Anastassiades, Davide Groppi, Flos, Marset, Nemo, Oluce, VibiaSanta & Cole o Viabizzuno, que ens permeten oferir als nostres clients solucions tècniques i estèticament atractives.

Agape

Antonio Lupi

B&B Italia

bulthaup

Cassina

Cappellini

ClassiCon

Davide Groppi

De La Espada

e15

Flos

Fritz Hansen

House of Finn Juhl

Ivano Redaelli

Living Divani

Maxalto

Minotti

Paola Lenti

USM

Vitra

Zanotta

MINIM Barcelona mobiliario cocinas baño iluminación
Un local amb història

MINIM Barcelona està situat a la planta baixa de l'edifici Monitor, obra de l'arquitecte José Antonio Coderch de Sentmenat. L’any 1970, els germans Ángel i Salvador Plasencia van establir en aquest local el showroom Idea Mueble, una botiga de referència a Barcelona, pionera en la difusió de mobiliari de disseny contemporani que inicialment va estar ubicada al carrer Balmes. A partir de l’any 1995, el local va ser la seu de la botiga Arkitektura, dirigida per la Marta Ventós. Avui, aquest meravellós espai acull MINIM Barcelona, una botiga-showroom que dóna continuïtat a la tradició d’aquest local fonamental en la història del disseny a Barcelona i que regularment organitza esdeveniments vinculats a l’art, la cultura, el disseny i l’arquitectura.

El 2013 el local de Via Augusta es va remodelar buscant crear uns espais expositius diàfans i lluminosos, on l’autèntic protagonisme recaigués en les peces de mobiliari que s’hi exposen. Concebuda com una gran caixa neutra de 1.500 m2, dividida en dues plantes, la botiga-showroom MINIM Barcelona permet exposar el mobiliari emfatitzant el protagonisme de cada peça i adaptar puntualment l’espai per acollir esdeveniments.

Dates clau

2002
La nostra primera botiga-showroom va ser inaugurada l'any 2002 a la Avinguda Diagonal de Barcelona amb l'objectiu d'oferir a la ciutat Barcelona la millor selecció de mobiliari i il·luminació de disseny contemporani.

2013
Després de més de 10 anys en aquesta ubicació, el desembre de 2013 vam traslladar MINIM Barcelona a Via Augusta, 185, des d'on seguim duent a terme la nostra aposta pel disseny contemporani, consolidant-nos com un referent en el sector. 

2019
Al juny de 2019 obrim MINIM Madrid, el nostre nou showroom situat al número 92 del cèntric Paseo de la Castellana de Madrid.

Detalls del nostre showroom by IEFC
Fotografies realitzades pels alumnes de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya