Porro.  Barcelona i Madrid

Porro mobiliario en MINIM Madrid

PORRO es una firma Italiana de mobles de disseny contemporani, creada l’any 1925 a Brianza, bressol Italià  de la producció de mobles de disseny, sota una clara filosofia: crear peces de mobiliari que combinen la tradició artesanal de la època amb les tecnologies de fabricació més modernes. Sempre sota una premissa que forma part del A.D.N. de la empresa: sobre tot simplicitat. Porro es  caracteritza per crear mobles amb un llenguatge clarament identificable: geometria i formes mínimes, combinades amb línies pures i elegants.

Tots els productes de la firma Italiana, són el resultat d’un procés de simplificació progressiva amb l’objectiu de crear espais funcionals i còmodes. Inclús els sistemes, que son complexes per si mateix, son el resultat de una visió estètica molt simple basada en la consistència y la simplificació sense oblidar la màxima qualitat.

Un verdader patrimoni de les empreses es la selecció de fustes Porro, es renoven  cada any i estan comisariades personalment per Lorenzo Porro, que te un profund coneixement dels material, junt amb Piero Lissoni, amb una sensibilitat com arquitecte i dissenyador que sempre suggereix matisos i usos  nous.

MINIM es el distribuïdor oficial  a Madrid de la firma Porro.