Serveis

MINIM, especialistes en crear espais contemporanis

MINIM proyectos integrales amueblamiento Barcelona Madrid

A MINIM som especialistes en ajudar als nostres client a fer realitat els seus projectes de moblament i il·luminació. Oferim els nostres serveis complerts d'assessorament, desenvolupament de projecte, execució i muntatge, adatpats a les necessitats de cada client.

A MINIM atenem les demandes de tots els nostres clients amb el màxim rigor, compromís i exigència. Els nostres equips de Barcelona i Madrid, altament qualificats, es converteixen en els millors partners a l'hora de projectar espais de disseny contemporani per a habitatges, oficines, comerços, hotels o promocions residencials.

La seva àmplia experiència en el sector, garanteix que cada projecte serà un projecte a mida, executat amb el màxim rigor professonal, combinant les millors marques de mobiliari i il·luminació del mercat, i sense perdre mai de vista ni els gustos i necessitats del client, ni les caracterísitques i condicionants propis de cada espai.
 

La seguretat de confiar en un dels majors referents en mobiliari de disseny conemporani del país


Clients particulars, arquitectes, interioristes, promotors i inversionistes venen a MINIM buscant no només les millors marques i últimes novetats del sector, sinó sobretot buscant inspiració, informació fiable i un assessorament personalitzat per dur a terme l'amoblament dels seus espais.

Confiar en MINIM és comptar amb la seguretat d'estar acompanyat en tot moment per un sòlid i expert equip que, després de 20 anys al sector, s'ha convertit en tot un referent al país.

>> Descobreix aquí alguns dels projectse que hem realitzat

Servicio integral en proyectos de amueblamiento, iluminación y decoración

T'ajudem a fer realitat el teu projecte


> Particulars · Desenvolupament de projectes de moblament a mida, realitzats per un equip d'expertes interioristes.

> Professionals · Servei a arquitectes, interioristes i decoradors. Acompanyament integral per fer realitat els projectes dels seus clients (habitatges, hotels, restaurants, oficines....).

> Promotores i Inversors · Assessorament en la realització de projectes d'interiorisme i execució de projectes de moblament. També duem a terme el moblament de pisos mostra (selecció de peces de mobiliari i il·luminació, i muntatge), incloent fins a l'últim detall per aconseguir el look & feel desitjat (decoració, complements, textils...).

> Contract · Equipament total o parcial de projectes contract (hotels, oficines, restaurants, retail...).
 

CONTACTA amb nosaltres
A Barcelona: barcelona@minim.es ·  932 722 425 
A Madrid: madrid@minim.es · 911 094 861

Servei integral en projectes de moblament, il·luminació i decoració 


Cada projecte que ens confien els nostres clients, des de que arriba a les nostres mans fins que és executat, passa per diverses etapes.

SERVICIOS MINIM

10 raons per confiar en MINIM

· Som un referent a Espanya en la creació d'espais contemporanis.

· Som distribuidors de les millors marques de mobiliari i il·luminació del sector.

· Duem a terme una intensa tasca de selecció del millor disseny en mobles i il·luminació.

· Els grans icones del disseny mai faltaran al nostre catàleg de productes.

· El nostre equip, altament qualificat, es converteix en el millor aliat d'inversors, promotors, professionals de l'arquitectura i el disseny, i clients particulars.

· Tenim un profund coneixement del sector i les últimes novetats del mercat.

· Comptem amb un equip propi de muntadors i un servei de transport de confiança.

· Oferim assessorament tècnic i servei de préstec de materials mostra a professionals.

· T'acompanyem des de l'inici i treballem de forma conjunta per aconseguir la combinació de productes que millor s'ajusti al teu projecte.

· La confiança de milers de clients ens avala.

 

I, a més a més, formem part d'un grup d'empreses que t'ofereix equipar amb les millors marques i íntegrament qualsevol espai que ens proposis (habitatge, hotel, oficina, comerç...):

> MINIM Barcelona i MINIM Madrid: mobiliari i il·luminació de disseny contemporani.

> bulthaup Barcelona  bulthaup claudio coello: cuines de la firma alemana bulthaup, líder dins el segment de cuines de gamma alta.

> MAT Barcelona: banys i materials premium per a l'arquitectura interior.