Actualitat

Com a activitat paral·lela a l’exposició ‘Correa & Milá, en perspectiva’, que commemora el centenari del naixement de Federico Correa i Alfonso Milá, el Centre Obert d’Arquitectura organitza diverses trobades...
MINIM Barcelona té l’honor d’acollir la conferència “Cantabile: la veu humana des de la seva física a la metafísica”, impartida pel Dr. Carlos Calderón Urreiztieta, el proper dijous 18 de...
Marta Aguirre Arbex porta a MINIM la seva exposició “Equilibri Geomètric”. En aquesta mostra, l’arquitecta explora la simultaneïtat d’espai, llum i temps, a través de composicions abstractes en forma d’originals collages.
Amb motiu de la fira ARCO, MINIM Madrid acull l'exposició conjunta de Bea Sarrias i Morrosko Vila-San-Jan, on l'artista i el realitzador ens conviden a descobrir la connexió entre l'arquitectura racionalista d'Antonio Coderch i la del belga Louis Herman de Koninck.
La botiga-showroom MINIM Barcelona acull la primera trobada Marset Dialogues, una xerrada sobre la importància de la llum a l’hora de projectar, amb Michela Mezzavilla i Joan gaspar, moderada per Javier Marset.
El passat mes de desembre 2022, vam tancar l’any amb una gran festa de celebració del 20è aniversari de MINIM. Per a l’ocasió, l’aparador de la nostra botiga MINIM Barcelona es va concebre com a un homenatge a dues dècades d’història. Ho van fer a través de 10 butaques i 10 làmpades emblemàtiques que ens han acompanyat durant aquesta emocionant aventura.
El nostre desig per a aquestes Festes? Que tots tinguem una fantàstica sortida del 2022, una genial entrada al 2023, i un magnífic any per davant. Good 2023! El nostre desig per a aquestes Festes?
La Bambole de B&B Italia es vesteix de festa a MINIM Barcelona per donar la benvinguda al Nadal, i ho fa acompanyada d'un eslògan fresc i proper, que convida a regalar disseny.
La festa del nostre 20 aniversari es va omplir de cares conegudes i molt estimades per nosaltres: clients, amics, companys de professió, periodistes i, per descomptat, el nostre magnífic equip Gràcies a totes i tots per compartir aquesta celebració amb nosaltres!
El prestigiós pianista i compositor Francesco Tristano va ser l'encarregat de posar la nota musical a la festa del 20 aniversari de MINIM. Una actuació increïble que ens va fer vibrar des de la primera nota fins a l'última.
L'1.12.22 sempre serà una data molt especial per a nosaltres: la nit en la qual vàrem reunir més de 200 clientes, amics i companys de professió per celebrar que MINIM complia 20 anys. GRÀCIES a totes i tots per una nit inoblidable!
Pablo Benítez, artista gràfic barcelonès conegut com a PeBe, és l'autor del cartell commemoratiu del nostre 20 aniversari, del qual hem realitzat una edició limitada de 500 unitats.
L'hotel Antiga Casa Buenavista ha estat publicat en diverses revistes i diaris del país. A través dels diferents articles podreu conèixer més detalls d'aquest projecte en què MINIM ha participat assessorant en la selecció de mobiliari i il·luminació.
El dijous 29 de setembre es va inaugurar, a MINIM Madrid, l'exposició "Aquarel·les de Corrale i Molezún". Una mostra, inclosa en l'agenda d'Open House Madrid, en la que es podran veure una selecció de 43 aquarel·les pintades per la parella d'arquitectes més rellevants del segle XX.
MINIM Madrid us convida a descobrir la faceta més artística dels arquitectes Corrales i Molezún, mitjançant una exposició que reuneix, per primer cop a Madrid, pintures del duo d'arquitectes espanyol més destacat del s.XX.