Actualitat

MINIM i Vitra us conviden a explorar el món de Charles & Ray Eames. Stine Liv Buur, Head of Classics de Vitra i experta en el treball dels Eames, visita...
Emmarcada dins la programació de la 9a edició d' Open House Madrid , MINIM presenta l'exposició “L'Arquitectura de Jose M. García de Paredes a Madrid”. La mostra, comissariada per Manuel...
No et perdis aquesta oportunitat de comprar les millors marques de disseny contemporani amb descomptes de fins al 80%. Cassina, B&B, Zanotta, Minotti, Vitra, Paola Lenti, Cappellini, Living Divani, Molteni...
Descubre el equilibrio entre ingeniería y arte a través de los más de 20 móviles, creados por Vicente Moreno García-Mansilla, que se mimetizan en el espacio de MINIM Madrid.
Com a activitat paral·lela a l’exposició ‘Correa & Milá, en perspectiva’, que commemora el centenari del naixement de Federico Correa i Alfonso Milá, el Centre Obert d’Arquitectura organitza diverses trobades...
MINIM Barcelona té l’honor d’acollir la conferència “Cantabile: la veu humana des de la seva física a la metafísica”, impartida pel Dr. Carlos Calderón Urreiztieta, el proper dijous 18 de...
Marta Aguirre Arbex porta a MINIM la seva exposició “Equilibri Geomètric”. En aquesta mostra, l’arquitecta explora la simultaneïtat d’espai, llum i temps, a través de composicions abstractes en forma d’originals collages.
Amb motiu de la fira ARCO, MINIM Madrid acull l'exposició conjunta de Bea Sarrias i Morrosko Vila-San-Jan, on l'artista i el realitzador ens conviden a descobrir la connexió entre l'arquitectura racionalista d'Antonio Coderch i la del belga Louis Herman de Koninck.
La botiga-showroom MINIM Barcelona acull la primera trobada Marset Dialogues, una xerrada sobre la importància de la llum a l’hora de projectar, amb Michela Mezzavilla i Joan gaspar, moderada per Javier Marset.
El passat mes de desembre 2022, vam tancar l’any amb una gran festa de celebració del 20è aniversari de MINIM. Per a l’ocasió, l’aparador de la nostra botiga MINIM Barcelona es va concebre com a un homenatge a dues dècades d’història. Ho van fer a través de 10 butaques i 10 làmpades emblemàtiques que ens han acompanyat durant aquesta emocionant aventura.
El nostre desig per a aquestes Festes? Que tots tinguem una fantàstica sortida del 2022, una genial entrada al 2023, i un magnífic any per davant. Good 2023! El nostre desig per a aquestes Festes?
La Bambole de B&B Italia es vesteix de festa a MINIM Barcelona per donar la benvinguda al Nadal, i ho fa acompanyada d'un eslògan fresc i proper, que convida a regalar disseny.
La festa del nostre 20 aniversari es va omplir de cares conegudes i molt estimades per nosaltres: clients, amics, companys de professió, periodistes i, per descomptat, el nostre magnífic equip Gràcies a totes i tots per compartir aquesta celebració amb nosaltres!
El prestigiós pianista i compositor Francesco Tristano va ser l'encarregat de posar la nota musical a la festa del 20 aniversari de MINIM. Una actuació increïble que ens va fer vibrar des de la primera nota fins a l'última.
L'1.12.22 sempre serà una data molt especial per a nosaltres: la nit en la qual vàrem reunir més de 200 clientes, amics i companys de professió per celebrar que MINIM complia 20 anys. GRÀCIES a totes i tots per una nit inoblidable!