Actualitat

MINIM Madrid us convida a descobrir la faceta més artística dels arquitectes Corrales i Molezún, mitjançant una exposició que reuneix, per primer cop a Madrid, pintures del duo d'arquitectes espanyol més destacat del s.XX.
Us presentem un projecte de l'estudi Àgora Arquitectura en el qual, hem tingut l'oportunitat de col·laborar amb peces de mobiliari de les marques Cassina, Knoll i Isister Atelier.
La revista Arquitectura y Diseño dedica un article del seu número d'estiu a l'exposició "PURE" de MINIM, Invitant als seus lectors a visitar-la per poder conèixer de ben a prop...
Al llarg dels últims deu anys, Valeria Vasi ha anat creant una col·lecció d'objectes escultòrics de vidre, fusta o terracota que han anat conformant un exquisit univers. Ara, les seves peces més carismàtiques s'exhibeixen a Minim Barcelona fins al 30 de juny.
El passat dijous, 16 de juny de 2022, la marca de cobertes BMI va celebrar la seva primera taula rodona dins de les sessions a les que han denominat Roof Top Series. Pablo Olalquiaga, Fermín Vázquez, Izaskun Chinchilla i Diana Torres van ser els ponents en aquesta interessant xerrada a MINIM Madrid.
Et convidem a descobrir l'univers artístic de Valeria Vasi a MINIM Barcelona. Petites escultures de ceràmica, fusta i vidre, que uneixen bellesa, disseny, artesania i funcionalitat. Presentació a càrrec de l'artista, el dijous 16 de juny, a les 19.30 h. T'esperem!
Amb motiu de l'exposició "Bones Companyies: artesania artística a casa”, el passat mes de juny MINIM Madrid va acollir un cicle de converses amb alguns dels artistes presents a la mostra. Alberto Merlo, Manager de la Fundació Loewe, va donar clausura a aquest cicle.
Els deliciosos “Bodegons” sobre fusta de l'artista Carmen Pinart s'instal·len a les cuines de bulthaup Barcelona fins al 22 de juny. La inauguració, a càrrec de la periodista Anatxu Zabalbeascoa, tindrà lloc el 31.05.22 al showroom de Johann Sebastian, 7 (Barcelona).
El dijous 19 de maig es va inaugurar a MINIM Madrid, l'exposició "Buenas Compañías: artesanía artística en casa". Organitzada per Espacio Intermedio, la mostra reuneix obres "Made in Spain" de varis artistes rellevants a nivell nacional i internacional.
La galeria Espacio Intermedio presenta l'exposició "Buenas Compañías: artesanía artística en casa" a MINIM Madrid, el dijous 19 de maig, a les 19.30 h. L'exposició reuneix obres molt diverses d'11 artistes espanyoles.
El 5 de maig, MINIM Barcelona es va omplir de color amb les creacions de l'artista Candela Cort. Una magnífica selecció de collarets, polseres, tocats i barrets, que són autèntica poesia visual. La inauguració de l'exposició va ser a càrrec de la periodista Anatxu Zabalbeascona.
Candela Cort, una de las grans mestres espanyoles del disseny de tocats i barrets, inaugura exposició a MINIM Barcelona el dijous 5 de maig, a les 19.30 h. Presentació a càrrec de la periodista Anatxu Zabalbeascoa.
El passat 15 de març, l'arquitecte Octavi Mestre va protagonitzar un fantàstic MINIM Talk al nostre showroom de Barcelona, que va reunir a un gran nombre d'arquitectes, interioristes, promotors, clients i amics.
Et convidem a una xerrada amb l'arquitecte Octavi Mestre, que ens portarà de viatge per Tòquio, Roma y Nova York a través de la seva arquitectura. Serà el dimarts 15 de març del 2022, a MINIM Barcelona.
Lydia Delgado instal·la una pop up al showroom de MINIM Madrid. Del 9 a l'11 de febrer, es poden descobrir els seus dissenys a tot color al nostre showroom de Madrid.