Actualitat

Des de MINIM us desitgem unes Bones Festes i un 2016 ple de nous somnis, nous reptes i noves il·lusions.
El passat mes de novembre, Davide Groppi va presentar el seu projecte “La luz en el plato” a MINIM

MINIM et convida a descobrir “La llum al plat”. Un projecte de Davide Groppi, que reuneix la seva experiència com a il·luminador d'espais gastronòmics.
Coincidint amb el 50 aniversari de la Col·lecció LC, Barbara Lehmann (Responsable de l'Arxiu Hisòric de Cassina) ens covida a viatjar al passat, present i futur de la increïble relació entre Le Corbusier i Cassina.
Del 8 al 24 d'octubre, a MINIM t'oferim un 20% de descompte en totes les col·leccions de nanimarquina.
"Hollow" és el nom de la nova col·lecció que l'artista i arquitecta Angela Ciobanu presentarà a MINIM durant a setmana de la fira Joya Barcelona.
Del 15 al 31 de juliol, acosta't a la pop-up store de MINIM a Av. Diagonal, 369 (Barcelona) i descobreix peces de mobiliari, il·luminació i electrodomèstics a preus especials.
MINIM va convidar a professionals del sector a realitzar una visita guiada a l'exposició "Alvar Aalto 1898-1976: arquitectura, art i disseny" amb el comissari de la mostra, Jochen Eisenbrand.
El dimecres 10 de juny, MINIM va presentar les làmpades "Lines & Dots" del jove estudi barceloní Goula/Figuera.
MINIM va convidar a professionals del sector a realitzar una visita guiada a l'exposició "Alvar Aalto 1898-1976: arquitectura, art i disseny" amb el comissari de la mostra, Jochen Eisenbrand
El dimecres 10 de juny a les 19 h, MINIM acull la presentació de les làmpades “Lines & Dots” dissenyades pel jove estudi barceloní Goula / Figuera.
MINIM participa a la 10a edició de la Barcelona Design Week amb una exposició que recull una selecció de peces de la firma Artek.
MINIM et convida a viure de prop la Barcelona Design Week 2015, a través d'una selecció d'esdeveniments que tindran lloc a la ciutat del 8 al 14 de juny. Anima't a participar!
Us convidem a assistir a una projecció especial del documental de Poldo Pomés "Recordando a Coderch", que realitzarem el proper dijous 19 de març a les 18 h a MINIM (Via Augusta, 185).
El 2014, MINIM va retre un homenatge a José Antonio Coderch de Sentmenat en el 101 aniversari del seu naixement.