MINIM Madrid obre portes a Paseo de la Castellana, 92

MINIM Madrid obre portes a Paseo de la Castellana, 92


MINIM Madrid es un nou espai dedicat al disseny contemporani que acaba d'obrir portes al centre de Madrid. Un espai de 500 m2 on s’exposen i venen una gran selecció de primeríssimes marques de mobiliari i il·luminació de primeríssimes marques que destaquen per la seva qualitat formal i estètica.

El nou showroom, situat a Paseo de la Castellana 92 de Madrid, reuneix una gran selecció de mobles per a la llar, mobles d'oficines, mobles d'exterior, il·luminació decorativa i il·luminació tècnica de firmes que són un referent a nivell mundial com B&B Italia, Finn Juhl, Fritz Hansen, Living Divani, Maxalto, Porro o Walter Knoll, i firmes d'il·luminació de gran prestigi internacional comoDavide Groppi, Moooi, Oluce, Santa & Cole o Viabizzuno.

La nova botiga-showroom de Madrid, liderada per la Quinita Cotorruelo i la Montse Pérez, compta amb un equip d'interioristes que ofereixen un servei personalitzat als professionals del sector, enfocat a assessorar-los i acompanyar-los en la realització dels seus projetes de moblament i il·luminació.

MINIM Madrid abre en Paseo de la Castellana, 92