Coderch retorna a MINIM Barcelona amb la seva obra "La Cima"

Coderch retorna a MINIM Barcelona amb la seva obra "La Cima"


"La Cima", una casa d’estiueig obra de l’arquitecte José Antonio Coderch, simbolitza una arquitectura única que lluita per no desaparèixer. La pintora Bea Sarrias i el realitzador i periodista Morrosko Vila-San-Juan han dut a terme un projecte pictòric i àudiovisual que ens apropa a aquesta petita casa que el mestre Coderch va projectar per a passar els estius amb la seva família. El projecte serà presentat per primer cop al públic al showroom MINIM Barcelona el proper dimarts 18 de juny, a les 20 h.

Situada a la part alta d’un turó a Caldes d’Estrac, a molts pocs quilòmetres de Barcelona i molt a prop de la coneguda “Casa Ugalde" -obra del mateix arquitecte–, “La Cima” és avui una casa deshabitada i per rehabilitar que està sent devorada per la naturalesa.

Els quadres de gran format de l’artista Bea Sarrias ajuden a immortalitzar aquesta obra poc coneguda, plasmant com el pas del temps ha anat deixant la seva empremta en diferents racons de la casa. La pel·lícula de Morrosko Vila-San-Juan és una prolongació d’aquestes teles; una filmació que ens mostra les possibles històries que s’amaguen darrera dels quadres.


PRESENTACIÓ
Dimarts 18 de juny, 20 h
A Via Augusta, 185
Inscripcions: news@minim.es

"La Cima de Coderch" en MINIM Barcelona