Bora.  Barcelona i Madrid

MINIM distribuidor extracción Bora

Des de l'any 2007 la firma BORA -amb seu a Raubling (Alemanya)- ha desenvolupat i distribuït amb èxit sistemes d'extracció de superfície que aspiren els vapors de cocció i les olors cap avall, allà on es produeixen: a la placa de cocció. El sistema patentat BORA, compost per un extractor de superfície i variades plaques de cocció, és sinònim d'un producte exquisidament eficaç que proporciona una llibertat de planificació màxima, revolucionant el comportament i l'arquitectura a la cuina. Les innovadores línies de productes Bora Basic, Bora Classic i Bora Professional es distribueixen a 18 països europeus, Austràlia i Nova Zelanda.

Bora Basic reuneix la placa de cuina i l'extractor en una unitat estètica, compacta i efectiva. Maneig tàctil central i muntatge simple, per a totes les cuines. Bora Classic és un sistema d'extracció reduït a l'essencial: efectivitat i disseny -premiat amb el red dot product design award-, que destaca per les seves dimensions de muntatge reduïdes i un maneig tàctil intel·ligent. Bora Professional és la gamma més selecta de Bora, especial per a professionals: més profunditat, la selecció més gran de plaques de cuina, variabilitat excel·lent i botons giratoris d'acer inoxidable.

MINIM és distribuïdor oficial a Barcelona i Madrid de la firma de sistemes d'extracció en superfície i plaques de cocció Bora.