Umbrosa.  Barcelona i Madrid

Umbrosa sombrillas exterior en MINIM

Umbrosa és una firma belga que dissenya i produeix para-sol de disseny contemporani que són una perfecta combinació d'elegància, simplicitat, ergonomia i facilitat d'ús.

Amb seu a Bèlgica, Umbrosa ofereix una col·lecció de para-sols d'avantguarda, tant per a aplicacions residencials com comercials. Solucions d'ombra elegants i flexibles que protegeixen del sol, i que troben la inspiració en l'enginy de la pròpia naturalesa. De la capacitat de les plantes i arbres per a proporcionar ombra de manera única, neixen Paraflex, Ingenua, Icarus, Rimbou, Spectra, Eclipsum, Infina i Nauta. Col·leccions de para-sols polivalents i innovadors, que s'allunyen del classic para-sol.

Umbrosa treballa amb els millors dissenyadors internacionals i realitza la producció de les seves col·leccions exclusivament a Bèlgica. Totes les peces són fabricades amb alumini anoditzat durador, materials resistents als raigs UV i materials de la millor qualitat. Gràcies a aquest procés de fabricació, els seus para-sols poden assegurar una ombra duradera, any rere any.

MINIM és distribuidor oficial a Barcelona i Madrid de la firma de para-sols Umbrosa.